lørdag 2. februar 2013

Epleskalldekorasjon.

En liten artig variant av en eplepai.

Skjær tynne eplebiter med skall på og legg de i vann i noen minutter. Dette for at de skal bli myke å jobbe med. Lag en eplepai,og skjær i strimler. Strø litt sukker,eller ha på litt honning.
Legg bitene langs strimlen og rull slik at du får en rose.
Stek i ovnen på 180 grader i noen minutter til de får en fin farge.

Tomater er også kjempefine når du skreller av skallet. Snurr skallet rundt til en rose,og du har en fin dekorasjon på maten. Hvis du evt skal lage tomat og løkpai,kan du lage roser av skallet til alle tomatene du bruker.

Det andre bildet er en cupcake. Men kanskje det er mulig å skrelle av epleskallet,form den som en rose og legg det nedi en muffins. Det skal jeg prøve nå for å se om det kan være noe. Så kan jeg vekke resten av huset med nybakt muffins med sannsynligvis en rose oppå. :)

God søndag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar. :)